Ons team

Kevin Bessems - Zaakvoerder
Mijn roots ligt in Opstal, deelgemeente van Buggenhout. Ondertussen woon ik samen met mijn vriendin nog steeds in de gemeente. Na enkele jaren in de vastgoedsector en de nodige studies via Syntra te hebben voltooid kriebelde het om op eigen benen te staan en ging ik als BIV-stagiair-vastgoedmakelaar en later erkend vastgoedmakelaar aan de slag met de oprichting van een eigen vastgoedkantoor sinds 2013. Met als doel en motivatie om het anders te doen. In mijn vrije tijd kan ik genieten van een gezellig etentje met mijn vriendin en vrienden. Sportief gezien ontspan ik af en toe van een inspannend looptochtje en fitness.

Sofie Marchand - Vastgoedmakelaar
Mijn naam is Sofie en woon al ruim 10 jaar in Puurs. Ik ben altijd al gepassioneerd geweest door architectuur en interieur, de vastgoedwereld was voor mij dan ook een voor de hand liggende keuze. Ik hou ervan om mensen bij te staan in de zoektocht naar hun droomwoning en tegelijk voor de verkopers een hoofdstuk in hun leven mooi af te sluiten. Eerlijkheid, professionaliteit en betrouwbaarheid zijn waarden die ik hoog in het vaandel draag. Klanten mogen van mij eerlijk advies, een enthousiaste aanpak, 100% inzet en een correcte opvolging verwachten.Naast mijn passie voor vastgoed, heb ik ook een passie voor kunst en design. Mijn vrije tijd spendeer ik zoveel mogelijk met mijn man en onze twee zonen, zij zijn gebeten door de hockey-microbe.

Yves Bosteels - Vastgoedmakelaar

Ik ben sinds 2019 werkzaam bij Bessems Vastgoed.

Romy De Ridder - Office manager
Ik ben sinds september 2016 werkzaam bij Bessems Vastgoed. Hier krijg ik de kans om mijzelf te zijn en veel dingen bij te leren door opleidingen die mij worden aangeboden die ik met plezier volg. Mijn taak is vooral het administratieve gedeelte en telefoons beantwoorden. Indien nodig spring ik bij waar het nodig is. Wij zijn een echt team waar de sfeer altijd goed zit. Zo is het steeds leuk naar het werk te komen.

Conchita Van den Troost  - Regioverantwoordelijke
Ben afkomstig uit Buggenhout, maar woon al geruime tijd in Hamme. Ik ben een commercieel en sociaal ingesteld iemand met een passie om mensen professioneel en vol enthousiasme, op een aangename manier te begeleiden in de aan en verkoop van hun woning. Klanten kunnen van mij eerlijkheid en een volle inzet verwachten. Mijn vrije tijd spendeer ik graag met mijn fantastische zoon of goede vrienden waarbij een gezellig etentje of leuke uitstap nooit ver weg zijn.