Ons team

Kevin Bessems - Zaakvoerder
Mijn roots ligt in Opstal, deelgemeente van Buggenhout. Ondertussen woon ik samen met mijn vriendin nog steeds in Buggenhout, op dezelfde locatie waar ook ons kantoor gevestigd is. Na enkele jaren in de vastgoedsector en de nodige studies via Syntra te hebben voltooid kriebelde het om op eigen benen te staan en ging ik als BIV-stagiair-vastgoedmakelaar en later erkend vastgoedmakelaar aan de slag met de oprichting van een eigen vastgoedkantoor sinds 2013. Met als doel en motivatie om het anders te doen. In mijn vrije tijd kan ik genieten van een gezellig etentje met mijn vriendin en vrienden. Sportief gezien ontspan ik af en toe van een inspannend looptochtje en fitness.

Romy De Ridder - Office manager
Ik ben sinds september 2016 werkzaam bij Bessems Vastgoed. Hier krijg ik de kans om mijzelf te zijn en veel dingen bij te leren door opleidingen die mij worden aangeboden die ik met plezier volg. Mijn taak is vooral het administratieve gedeelte en telefoons beantwoorden. Indien nodig spring ik bij waar het nodig is. Wij zijn een echt team waar de sfeer altijd goed zit. Zo is het steeds leuk naar het werk te komen.

Kyano De Noyette - Regioverantwoordelijke
Dankzij Bessems Vastgoed heb ik de kans gekregen om mijn ambities waar te maken. Ik heb altijd al een grote interesse gehad in de vastgoedsector. Het leggen van sociale contacten, de afwisseling en het commerciële aspect van de job spreken mij geheel aan. Mijn klanten kunnen rekenen op correcte en duidelijke communicatie, ik streef er naar de klanten zo goed mogelijk te helpen. Dit heb ik te danken aan mijn sociaal karakter en winnaarsmentaliteit. Daarnaast hecht ik veel belang aan een goede sfeer op de werkvloer. Mijn vrijetijdsbesteding gaat vooral uit naar het voetbal. Ik speel al sinds mijn vijf jaar op competitief niveau en zou ondertussen niet meer zonder kunnen.

Gilles Colanbeen - Regioverantwoordelijke
Mijn naam is Gilles Colanbeen en ik ben geboren op 4 januari 1996 in Gent. ik ben zeer geïnteresseerd in wat er zich allemaal afspeelt in de wereld van het vastgoed. Ik studeer vastgoed makelaardij aan de Hogeschool Gent. Dit is een drie jaar durende studie waarop daarna nog een jaar stage vereist is, om zo een BIV nummer te kunnen behalen. Door mijn studie aan de Hogeschool Gent, opleiding vastgoed heb ik mij speciaal toegelegd op het aanleren van de basis die nodig is om als vastgoedmakelaar succes te behalen. Ik ben eveneens op de hoogte van hoe een makelaar moet omgaan met de klanten en welke zaken er allemaal aan bod moeten komen bij de verkoop of verhuur van onroerend goed door o.a. kijkstages die ik heb uitgevoerd en mijn lessen gedurende dit academiejaar. Ik zal dan ook mijn uiterste best doen om elke klant op een klantvriendelijke wijze met succes verder te helpen.

Werk jij hier binnenkort?
We zijn nog op zoek naar een leuke collega, bekijk onze vacature hier.