Ons team

Kevin Bessems - Zaakvoerder
Mijn roots ligt in Opstal, deelgemeente van Buggenhout. Ondertussen woon ik samen met mijn vriendin nog steeds in Buggenhout, op dezelfde locatie waar ook ons kantoor gevestigd is. Na enkele jaren in de vastgoedsector en de nodige studies via Syntra te hebben voltooid kriebelde het om op eigen benen te staan en ging ik als BIV-stagiair-vastgoedmakelaar en later erkend vastgoedmakelaar aan de slag met de oprichting van een eigen vastgoedkantoor sinds 2013. Met als doel en motivatie om het anders te doen. In mijn vrije tijd kan ik genieten van een gezellig etentje met mijn vriendin en vrienden. Sportief gezien ontspan ik af en toe van een inspannend looptochtje en fitness.

Dries D'Hollander - Regioverantwoordelijke
De belangrijkste transactie die iemand doet is wellicht het aankopen van een woning. Het bouwen aan een toekomst en het creëren van een thuis. Al jaren gepassioneerd door ieder aspect van mijn job, haal ik alles uit de kast om ons cliënteel zo goed mogelijk bij te staan. Vertrouwen, inzet en integriteit zijn enkele van de belangrijkste factoren die ik bezit. Ik heb een creatieve opleiding genoten aan Sint-lucas Gent. Hieruit is de passie voor fotografie, architectuur en ontwerp ontstaan dewelke zeer goed van pas komen in dit vak. Als kers op de taart krijg ik dagelijks de kans om mensen hun droom te helpen verwezenlijken.

Romy De Ridder - Office manager
Ik ben sinds september 2016 werkzaam bij Bessems Vastgoed. Hier krijg ik de kans om mijzelf te zijn en veel dingen bij te leren door opleidingen die mij worden aangeboden die ik met plezier volg. Mijn taak is vooral het administratieve gedeelte en telefoons beantwoorden. Indien nodig spring ik bij waar het nodig is. Wij zijn een echt team waar de sfeer altijd goed zit. Zo is het steeds leuk naar het werk te komen.

Werk jij hier binnenkort?
We zijn nog op zoek naar een leuke collega, bekijk onze vacature hier.