Appartement verkocht in Wolvertem

Gezellig appartement met 2 slaapkamers, terras en zeer ruime garage!

De Biest 27, 1861 Wolvertem

Omschrijving

Op een zeer rustige locatie in Wolvertem, maar toch vlakbij alle invalswegen, bieden wij dit charmante gelijkvloers appartement aan. Dit is uw kans om eigenaar te worden van een comfortabel en veelzijdig appartement, ideaal gelegen voor zowel rust als gemakkelijke bereikbaarheid.
Het appartement beschikt over twee ruime slaapkamers, een badkamer met douche, lavabo en toilet, en een gezellige veranda met bergingsruimte. Daarnaast is er een zonnig terras, perfect voor ontspanning en buitenactiviteiten. Onder de trap in de woonkamer is extra bergingsruimte voorzien, ideaal voor het opbergen van uw spullen.
Een van de unieke kenmerken van dit appartement is de zeer ruime garage van maar liefst 68 m². Deze ruimte biedt tal van mogelijkheden voor klussers, autoliefhebbers of iedereen die behoefte heeft aan extra opslagruimte.
Dit appartement biedt een fantastische gelegenheid om comfortabel en ruim te wonen op een rustige locatie, zonder concessies te doen aan bereikbaarheid en voorzieningen.
Mis deze unieke kans niet! Neem vandaag nog contact op met Kevin voor meer informatie of een afspraak via 052/57.72.76 of stuur een e-mail naar info@bessems.immo.

1

1

2