Appartement verkocht in Meise

Hoogwaardig en luxueus afgewerkt nieuwbouwproject in centrum van Meise

Baptist De Donderstraat 0, 1860 Meise

Omschrijving

PProfiteer nu nog van de mogelijkheid om te genieten van een BTW-tarief van 6%! Gelegen in het centrum van Meise, te midden van een oase van rust, bieden wij met trots dit exclusieve en compacte project aan. Het gebouw bestaat uit slechts 6 appartementen, waardoor een gevoel van intimiteit en exclusiviteit wordt gecreëerd. Dit gelijkvloerse appartement is een parel binnen het project, met een royale bewoonbare oppervlakte van 112m².
Binnenin verwelkomt het appartement u met een luchtige en ruime leefruimte, harmonieus verbonden met de open keuken. Daarnaast beschikt het over een luxe badkamer en 2 uitnodigende slaapkamers, ideaal voor ontspannen en comfortabel wonen. Een extra troef is het prachtige terras van 20m², waar u kunt genieten van de frisse lucht en het groene uitzicht vanuit uw eigen oase van rust.
Het project legt de lat hoog op het gebied van afwerking, met aandacht voor detail en kwaliteit. Deze appartementen worden gebouwd volgens de hoogste standaarden en worden verwacht te worden opgeleverd tegen 2025.
Voor meer gedetailleerde informatie en om de plannen in te zien, nodigen wij u van harte uit om contact op te nemen met ons kantoor. Bovendien biedt het project ondergrondse parkeerplaatsen aan, die afzonderlijk kunnen worden aangeschaft voor extra gemak en veiligheid.
Het is belangrijk op te merken dat dit appartement niet alleen voldoet aan de huidige normen van comfort, maar ook aan de strengste normen op het gebied van energie-efficiëntie, waardoor het de voordelen biedt van een BEN-woning.
Indien u overweegt uw huidige eigendom te verkopen en dit appartement aan te kopen, staan wij klaar om u te begeleiden bij dit proces. Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op via 052/57.72.76 of stuur een e-mail naar info@bessems.immo en vraag naar Kevin voor een persoonlijk gesprek!

1

2

112 m²