Woning verkocht in Antwerpen (2018)

Grootschalige gezinswoning met 5 slaapkamers op een toplocatie!

Omschrijving

Ligging: Gelegen in een zijstraat van de Plantin en Moretuslei, te midden van het centraal Station van Antwerpen en Berchem Station, op wandelafstand van het stadspark van Antwerpen en op een zeer strategische ligging ten opzichte van de belangrijkste verbindingswegen

Deze ruime woning is gelegen in een fijne winkel / woonstraat , op een boogscheut van het centrum, scholen, openbaar vervoer en belangrijke invalswegen. 
Vanuit de inkomhal bereikt u de woonkamer (aan de voorzijde) en een salon met keuken en toegang tot de koer. In de keuken treffen we een kleine badkamer, die eventueel dienst kan doen als berging. In de ruime, droge kelder situeert zich de technische ruimte. De woning heeft nog twee verdiepingen, die nu ingericht zijn als slaapkamers ( er zijn 5 slaapkamers in totaal )  - Eventueel valt dit gebouw mits goedkeuring door de stad om te vormen tot 3 appartementten. Contacteer ons voor meer informatie op 052/57.72.76 of via info@bessemsvastgoed.be (noteer hierbij zeker en vast uw telefoonnummer).



 

1

5

66 m²