Villa te koop in Portocolom

2 en 3 slaapkamer strandappartementen, inclusief woningen op de begane grond, eerste verdieping, tweede verdieping en penthouse.

Omschrijving

Es Far de Portocolom is een woonwijk met slechts 29 strandwoningen, gelegen op 500 meter van de zee, aan de oostkust van Mallorca. De gevels combineren steen, wit en beige kleuren. Het project optimaliseert ook de ruimte en het licht, om een reeks appartementen te bieden met een uitstekende oriëntatie en ventilatie. Bovendien geniet het van grote gemeenschappelijke ruimtes met zwembaden en een jacuzzi voor volwassenen en kinderen. Es Far de Portocolom biedt ook een kinderspeelplaats. Al deze faciliteiten zijn gelegen op een groot gebied van tuinen met natuurgras, hangmatten en parasols. De urbanisatie heeft ook parkeergelegenheid en opslagruimtes. Een ideale tweede verblijfsmogelijkheid!

Es Far de Portocolom biedt appartementen met 2 slaapkamers met 1 of 2 badkamers, en 3 slaapkamers met 2 badkamers. De tipologie van de woningen omvat: begane grond met tuin en directe toegang tot het zwembad, penthouses met top terrassen uitgerust met barbecue en pre-installatie van jacuzzi en, appartementen op de eerste verdieping met grote terrassen. Ze worden allemaal gekenmerkt door hun uitstekende plattegrond, ruime kamers en premium kwaliteiten zoals koude / warmte airconditioning door aerothermy. De urbanisatie heeft ook een onafhankelijke villa met dubbele hoogte woonkamer, prive-zwembad met tuin, en een garage. De villa's top kwaliteit afwerking zijn onder andere vloerverwarming in het hele huis en een pre-installatie van een houtgestookte open haard. Contacteer ons op 052/57.72.76 of via Info@bessemsvastgoed.be voor meer informatie! 

Prijs op aanvraag

2

2

444 m²

Meer informatie over deze eigendom?

Neem contact op

Algemeen

Prijs: Op aanvraag

Oppervlakte: 444 m²

Referentie: 2370240

Adres: Op aanvraag

Gebouw

Bewoonbare oppervlakte: 304 m²

Type: Villa

Stedenbouw

Stedenbouwkundige bestemming:

Stedenbouwkundige overtreding: Niet ingevuld

Bouwvergunning: Niet ingevuld

Verkavelingsvergunning: Niet ingevuld

Voorkooprecht: Niet ingevuld

As-built attest: Niet ingevuld

Indeling

Slaapkamer: 2 (11.8m², 11.31m²)

Badkamer: 2 (4.12m², 5.54m²)

Woonkamer: 1 (29.46m²)

Terras: 4 (11.4m², 8.41m², 29.2m², 3.06m²)

Opslagruimte: 1 (2.56m²)

Dressing: 2 (4.47m², 7.99m²)

Energie

Natuur

Overstromingsgevoeligheid: selecteer

Afgebakende zone: Niet van toepassing

Volledig adres op aanvraag

Wil je graag meer informatie?

Kevin Bessems

kevin@bessemsvastgoed.be

052/57.72.76

Meer informatie over deze eigendom