Woning verkocht in Puurs

Luxueus duplex-appartement met ruim privé terras op het Dorpshart in Puurs-Sint-Amands

Omschrijving

Wonen op het Dorpshart is wonen in het kloppend hart van Puurs vlakbij winkels, gezellige restaurants en scholen, met openbaar vervoer op wandelafstand en een uitstekende uitvalsbasis naar N16 en A12.

Dit luxueus duplex-appartement komen we binnen via de inkomhal met gastentoilet en ingemaakte vestiaire. De glazen deur leidt ons verder naar de ruime living op parket. Aansluitend bevindt zich de volledig geïnstalleerde open keuken met ontbijthoek en bergruimte.
Via het grote schuifraam in de zithoek kan je het gezellige dakterras betreden waar het aangenaam vertoeven is en waar je kan genieten van volledige rust en privacy.
Tijdens de warme zomermaanden houdt de airco het appartement koel. Dit duplex-appartement is afgewerkt met duurzame en kwaliteitsvolle materialen. De ramen zijn aangekleed met vouwgordijnen en hebben screens en vliegenramen, de design radiators sieren de living.

Via de trap komen we in de nachthal waar zich 3 slaapkamers bevinden waaronder een master bedroom met ingemaakte kasten. Die verleent meteen toegang tot de badkamer met dubbele lavabo, inloopdouche en toilet. Daar treffen we ook nog een berging met aansluiting voor wasmachine en droogkast en een praktische strijkkamer met ingemaakte kasten. De ramen van de slaapkamers worden verduisterd met rolgordijnen van Luxaflex.

In de ondergrondse garage is er mogelijkheid om een garagebox aan te kopen.

Bekijk zeker deze eigendom in 3D: https://my.matterport.com/show/?m=HamqTXSogZx&brand=0


Meer info via info@bessemsvastgoed.be of 052/57.72.76

1

3

166 m²